O inimă a încetat să mai simtă… Două mâini au încetat să se mai unească în rugăciune… Două buze au încetat să mai zâmbească…

Inima ei a bătut pentru a-I da slavă lui Dumnezeu și pentru a-i încuraja și a-i ajuta pe cei din jur. Mâinile ei au oferit, au salvat vieți, au modelat oameni, au prevenit căderi, au oferit un exemplu și au purtat semnele bunătății, ale dragostei, ale muncii și ale suferinței. Iar buzele ei au zâmbit și au oferit încurajare, au dat învățătură și au vorbit despre Dumnezeu.

Împreună cu mami am fost călători către Împărăția lui Dumnezeu, iar credința ei a fost mereu vie și puternică în Tatăl Ceresc care a pregătit copiilor Săi o lume mai bună, o lume fără lacrimi, dureri, suspine, o țară minunată în care Isus Hristos va fi Domnul și Mântuitorul tuturor celor care L-au așteptat. Mami a terminat călătoria, dar noi am rămas călători pe acest pământ și speranța noastră este să ne reîntâlnim cu ea în acel loc minunat, în Împărăția lui Dumnezeu.

O inimă a încetat să bată, dar o inimă nouă va bate din nou. Două mâini slabe au încetat să se unească în rugăciune, dar două mâini puternice se vor ridica să îl primească pe Isus Hristos. Iar două buze îl vor lăuda din nou pe Dumnezeu atunci când ochii îl vor vedea pe Isus Hristos venind pe norii cerului să ne ia acasă. Aceasta este speranța noastră! Dorim să avem cu toții parte de acea întâlnire minunată.

Mami a fost bunica mea, a doua mamă pentru mine. Somn lin și să ne revedem curând!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Vrei sa ne lasi un comentariu?
Simte-te liber sa o faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *